Mijn naam is Mirjam Jansen, getrouwd en moeder van drie kinderen. Sinds de komst van mijn kinderen ben ik me bewust geworden van de complexiteit die het ouderschap soms met zich mee brengt. Na werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg; eerst in de praktijk en later als adviseur, heb ik begin 2014 besloten mijn hart te volgen en te starten met mijn eigen praktijk Gigafijn.

Mijn persoonlijke rugzak is vooral gevuld met trainingen en cursussen op het gebied van Autisme. Deze zal zich in de loop van de tijd steeds meer vullen met een breder scala aan trainingen en cursussen op het gebied van kinder- en oudercoaching. Mijn focus ligt hierbij op het gebied van Hoogsensitiviteit (HSP) en Autisme.

Een luisterend oor, goede adviezen, de juiste begeleiding en dit alles in goede samenwerking met ouders, kind, school en eventueel andere hulpverleners die betrokken zijn bij het gezin kunnen het verschil maken tussen ‘leven’ en ‘overleven’ als ouder.

Ik gebruik mijn kennis, intuïtie en ervaring om samen met het kind te onderzoeken welke persoonlijke ontdekkingstocht bij hem of haar past. Dit alles gebeurt op een speelse en creatieve manier.

Plezier, respect, vertrouwen, veiligheid en humor zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Het is voor mij een uitdaging en een dankbare taak om kinderen en jongeren te begeleiden, zodat zij hun verdere weg in het leven vol vertrouwen aan kunnen gaan.