Een begeleidingstraject van Gigafijn start altijd met een intakegesprek. Het doel van dit gesprek is vooral kennismaken. Ik leg uit hoe ik te werk ga en uiteraard zullen we ook stil staan bij de reden van aanmelding van het kind. We bepalen samen welke richting we uit willen en waar de focus op gelegd zal worden tijdens de begeleiding. Wanneer u besluit na dit intakegesprek verder te willen gaan met de begeleiding van Gigafijn, ontvangt u van mij overeenkomst waarin de praktijkinformatie van Gigafijn nog eens staat uitgelegd. Deze overeenkomst dient door beide ouders te worden ondertekend.

Doordat kinderen het vaak prettig vinden om in hun eigen vertrouwde omgeving te zijn, is het in overleg ook mogelijk dat ik naar jullie thuis kom. Na de gesprekken zal ik altijd een korte terugkoppeling doen naar de ouders. Indien het voor het kind prettiger is wanneer één van beide ouders aanwezig is bij de coaching, is dat uiteraard een mogelijkheid.

De begeleiding van Gigafijn kan bestaan uit een intakegesprek, één of meerdere gesprekken met ouders, één of meerdere gesprekken met het kind, contact met school/dagbesteding, maar uiteraard ook contact met eventuele andere activiteiten waarbij het kind tegen problemen aanloopt. Uiteraard gebeurt dit alles in overleg.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek, neem dan contact met mij op. Dit kan via de mail info@gigafijn.nl of telefonisch via 06-16974301.